Je bekijkt nu Scheepsbelettering

Scheepsbelettering

Letterbastion begon in de scheepvaartbelettering in 2006, door bij Scheepswerf Hoebee een schadegeval te repareren. Dit betrof 1 letter. Toen niet eens van het bestaan van kunststof letters op schepen afwetende, heeft deze reparatie in de afgelopen jaren geleid tot het beletteren van tientallen schepen. Door deze ervaring bent u dan bij ons ook aan het juiste adres om uw schip een mooie naam te bezorgen!

Het liefst meten wij zelf uw schip op en bespreken we samen de mogelijkheden en uw wensen. Vervolgens wordt een maatontwerp gemaakt en ontvangt u een offerte. De planning moet dan naast elkaar gehouden worden om tot een montagedag te komen. Uiteraard is het weer wel een belangrijke factor, wij werken met sjablonen en hebben dan ook droog weer nodig.

Uw naam kan in 5mm pvc of in 8mm acrylaat aangebracht worden. Beide materialen hebben hun voor- en nadelen, maar deze zijn altijd te tackelen. Vrijwel alle lettertypes zijn mogelijk, maar niet allen zijn even duidelijk. Daarom adviseren wij u graag daarin. Ook maken we graag voor u kopstrepen, kopwapens / logo’s, brugwimpels en dencijfers.

Daarnaast is kleding voor de bemanning, zoals broeken, jassen en shirts uiteraard voorzien met uw scheepsnaam / logo.